Verwarming & Warmteregeling

Er warmpjes bij zitten en toch geld besparen? Ons team van ervaren en enthousiaste collega’s is gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren of compleet vernieuwen van verwarmingsinstallaties. Wij zijn bekend met de nieuwste hard- en software van complete systemen zoals Cascade, Priva of Web Easy.

Voor het periodiek onderhoud en de periodieke inspectie zijn onze PO- en PI-monteurs Scios gecertificeerd. Doet er zich toch een calamiteit voor, dan staan onze ervaren storingsmonteurs 24/7 klaar om snel directe hulp te bieden en de oorzaak goed en adequaat te verhelpen.

Degelijk advies

Is een installatie aan vernieuwing toe, dan beginnen we met een degelijk advies over de technische mogelijkheden, milieuverantwoording en de financiële aspecten. Dit hebben we geborgd in ons Vier Stappen Plan. We kunnen de werkzaamheden compleet aanbieden inclusief alle werkzaamheden voor de aanleg van elektra, rookgasafvoer of de aansluiting op het gebouwbeheersysteem. Vanzelfsprekend is de EBI (wettelijk verplichte Eerste Bijzondere Inspectie van uw nieuwe installatie) bij onze werkzaamheden inbegrepen.

Vastgoedbeheerders, beleggers, gemeenten en VVE’s kunnen rekenen op een efficiënt proces voor optimaal rendement en zorgeloos gebruiksgemak. We bewaken  het budget en de planning, beperken de overlast voor de gebruikers en informeren deze over de te verwachte werkzaamheden. Dat is onze manier van ontzorgen.