Over ons

Wij willen er voor zorgen dat u prettig woont en werkt in een omgeving met frisse en gezonde lucht in een aangenaam klimaat. Ons enthousiast en vakkundig team levert dan ook dagelijks een belangrijke bijdrage aan het comfort binnen gebouwen; van ziekenhuis tot fabrieksruimte en van schouwburg tot appartement.

Door onze uitgebreide kennis van de deelgebieden zijn we uitstekend in staat om ook integraal naar klimaatbeheersing te kijken voor duurzame en energiezuinige oplossingen. Door deze totaal aanpak zijn wij sinds 2008 voor veel vastgoedbeheerders een begrip in de regio Rijnmond en ver daarbuiten. We onderhouden en renoveren bestaande installaties voor een optimaal rendement maar adviseren, ontwerpen en installeren ook compleet nieuwe systemen, inclusief alle noodzakelijke werkzaamheden tot en met de nazorg en het periodiek onderhoud.

Duurzame samenwerking

Nieuwe uitdagingen bieden kansen en mogelijkheden voor de beheerder, gebruiker en installateur. Door goed samenspel tussen diverse marktpartijen werkt Provato nu al aan intensieve en duurzame samenwerkingen waardoor de nieuwste systemen en technieken moeiteloos in toekomstgerichte concepten worden verwerkt.

En; als Provato voor u aan het werk gaat beperken we de overlast, bewaken we het budget en zorgen er voor dat alles volgens planning verloopt. Dat is onze manier van ontzorgen.