Advies

Hebt u een vraag over of een probleem met de klimaatbeheersing? Provato Techniek is deskundige  op het gebied van verwarmen, koelen en ventileren van gebouwen. Omdat we in diverse sectoren werkzaam zijn hebben we brede kennis en praktijkervaring die we dagelijks aanvullen met nieuwe initiatieven en inzichten. We adviseren u graag bij innovatieve en milieubewuste oplossingen voor uw vastgoedportefeuille.

We hebben hiervoor een Vier Stappen Plan ontwikkeld waardoor snel inzichtelijk wordt of uw wensen passen bij de technische mogelijkheden van het gebouw. We kijken daarbij verder dan de huidige stand der techniek. Door onze intensieve samenwerking met vooruitstrevende marktpartijen kunnen we ook toekomstgerichte scenario’s uitwerken met innovatieve systemen en technieken.

Vier Stappen Plan

Met het Vier Stappen Plan van Provato Techniek bieden wij duurzame oplossingen voor onze opdrachtgevers, van concept tot uitvoering.

Stap 1. 
Analyse op basis van huidig gebruik en energieverbruik woning of gebouw.

Stap 2. 
Wensen van opdrachtgever en beheerder inventariseren. Afstemming met marktpartijen betreffende haalbaarheid, investering* en de te realiseren energiebesparingen.

Stap 3. 
Presentatie aanbevelingen en begroting naar opdrachtgever.

Stap 4. 
Realisatie van het project met optimale communicatie naar gebruikers en opdrachtgevers over de voortgang van de werkzaamheden. Nazorg met uitleg over het gebruik van de nieuwe installatie.

*Indien van toepassing  begeleidt Provato Techniek de aanvraag voor subsidie(s) en het nieuwe energielabel.